6 Ağustos 2010 Cuma

Burcu Hoşça Kal, Artık Ben de Herkes Gibiyim.

"ılk once cok tesekkur edıyorum ama hayatımda bırı var :)
kendıne ıyı bak :)"

Hafta başından beri destek olan herkese teşekkürler :) Nasip kısmet.

59 yorum:

  1. Böylesine ilginç bir yaklaşıma, verebilecek en klişe cevap olan ''sevgilim var'' kalıbını kullanan Binici'yi kınıyorum.

    YanıtlaSil
  2. burcunun sevgilisi6 Ağustos 2010 15:02

    beter ol :)

    YanıtlaSil
  3. ulan kesin burcu'nun manitasi cok yakisikli zengin biri diye uyduruyorsun bunu :)) vazgecme bence yardir haci

    YanıtlaSil
  4. o kız sana göre değildi zaten emre. allah yolunu açık etsin.

    YanıtlaSil
  5. peki burcu'nun en başından beri atabileceği cevabı habertürk gelişmesinden(mevzu nispeten büyüdükten) sonra aniden dönüp atması? allah allah, ne tesadüf. arkadaşı haber vermiştir herhalde "kızm bak gazetede de yazdı, artık bir cevap yaz facebook'tan!" diye...

    işte kimi kadınların "benden hoşlananlar hep olsun, kenarda dursun" sinsiliği.

    eminim her gece girip okumuştur burada yazılanları. hatta okumaya da devam ediyordur.

    tiksindim. öyk.

    YanıtlaSil
  6. Çok tatsız olmadığı sürece bu hadisenin bir parçası olduğunuz için fuzuli bir objektiflikle bütün yorumları yayınlamaya çalışıyorum ama lütfen yorum yaparken bu blog'u/girişimi benden Burcu'nun istemediğini/talep etmediğini unutmayın. Burcu'ya herhangi bir ithamda bulunmaya o veya bu sebepten hakkınız/mız yok. Bunu dikkate alın, önemli bir şey.

    YanıtlaSil
  7. yaa Burcu eğer bunu okuyosan bil ki zalimsin şekerim. böyle güzel bir hadiseye yakışan cevap bu değildi.

    YanıtlaSil
  8. hocam kıza da hak verin. kim bu adam in mi, cin mi diye dusunmus olabilir.

    arkadasin durumu da fena. bu tarz olaylar liselerde olur, cok gec kalmis boylesi bir durum icin ama yapacak bisey yok, kalp bu ne zaman neyapacagi belli olmaz.

    bir sekilde sonuclandigina sevindim ama umidini tamamen kesme, bu isler hic belli olmaz, bakarsin ilerde yalniz kalir, karsilasir, tanisirsiniz.

    YanıtlaSil
  9. burcu'nun babası6 Ağustos 2010 20:13

    taktir ettim

    YanıtlaSil
  10. sanat camiasından bir kız bize gitmezdi zaten. sakalları kes, 42-a'ya bin. o otobüste çok güzel kızlar oluyor adam gibi adamsın!1!!!

    YanıtlaSil
  11. abi seviyosan git konus bence. ama yuz yuze olsun bu sefer.

    YanıtlaSil
  12. evet bayan burcu; kabul etmeyebilirsin...bu çok normal...ama uslubun??? yakismadi...hic şık olmamış cevabın...

    YanıtlaSil
  13. burcu binici her şey tamam da cevap çok kötü

    1- iki cümlenin de sonunda smiley olması çok kötü
    2- kendine iyi bak nedir be, çok da umrundaydı sanki

    YanıtlaSil
  14. ff hiç olmamış!

    ***
    ee şimdi, peki?

    bi fikrim var, bundan böyle burası "kara sevdalılar kültür ve dayanışma derneği" olsun mu? toplanır çay içeriz.
    aylık dergi de çıkarırız ilk sayının kapağı da hazır.

    http://www.resimdizin.com/resim.asp?rid=7

    YanıtlaSil
  15. bi kaç gündür çok benimsedim bu olayı ara ara girip var mı gelişme diye baktım kendimi koydum bazen yerine ve şuan biri beni geri çevirmiş gibi hissettim kahroldum hem de şahsımca çokta tırt ve inanılmayasıca bi cevapla (çok yavan bee aga yani sen daha iyilerine laiksin yazsa daha az koyardı.) ah ulan ünlü ya da zengin olmak vardı bunca güzel sadece tipini gördükleri hiç tanımadıkları bi ünlünün fotoğrafının altına "canım, bi tanem, ölüyorum sana, hayatımın anlamı" gibi şeyler yazarken sen bunca çabaya rağmen çok basit geri çevrildin olmamalıydı böyle bişey seni enişte burcu'yuda içimizde yenge belledik ama şimdi yengemiz ellere yar oldu yazık oldu. içimden şu şarkı geçiyor "-ölmem mi beniiiii daşlara vurun dabuta kanım sürün.skasklasjfjdo" neyse daha ölmedik buraya kadarmış yinede şeker gibi adamsın ulan sdlfkjsldk. saygılar.. RKA..

    YanıtlaSil
  16. ben şu dernek önerisinde bulunan, adsız.

    diyorum ki "burcu merhaba ben emre" günleri düzenleriz. bir hafta boyunca ilan-ı aşk şenliği yaparız. şenlik demişken, gözleme+yayık ayran standı kolay ben hallederim.

    YanıtlaSil
  17. Burcuuuu adını bize duyurduğu için emreye ço teşekkür etmelisin. Bi de kim olduğunu bilmiyorum ve öğrenmeye de niyetim yok ama düşündüğün kadar önemli olmadığını bilmeni istedim :):):) (evet 3 sımayli yaptım çoook şirin oldu) kib! :)

    YanıtlaSil
  18. Pırlanta gibi çocultu oysa. İyi girişimdi, yapacak bir şey yok, camiamıza geçmiş olsun diyelim.

    YanıtlaSil
  19. "Kendine iyi bak" diyen bir hanımefendi için mi yaptın onca şeyi.?
    Geçiniz :)

    YanıtlaSil
  20. dostum burcu sıradan biriydi senin sayende biraz tanımıştık. sevmeye çalışıyorduk ama seni reddededek yine sıradan oldu bizim için. dediğin gibi şeker gibi adamsın bence burcudan daha iyi biri ile daha mutlu olacaksın.

    YanıtlaSil
  21. sende kendine iyi bak burcu... sanki bakkaldan ekmek alıyor :)

    YanıtlaSil
  22. neee??? tüh.. her şey buraya kadarmıymış şimdi :/

    YanıtlaSil
  23. burcu binici artık bizim için burcu bınıcı'dır.

    YanıtlaSil
  24. Hocam tüm girişimlerini takip ve takdir ettim. boş bir adam olmadığını yıllardan beri takip ettiğim sözlükten biliyorum zaten.

    Burcu Binici'den gelen yorumun kesinliğinden nasıl emin olduğun mevzuunda aklımda sorular var. Facebook üzerinden mesaj gelirse inanırım lafınız vardı. Ordan mı bir görüşme oldu? Kesinliğinden emin misiniz?

    YanıtlaSil
  25. daha birkaç gün önce sevinç, merak, heyecan içinde tıkladığım bu adrese iki gündür taziye evine girer gibi giriyorum. sessiz sakin... ayrıca t-shirtüm kolsuz olduğu için omzuma penye hırka aldım. bi kasa da pide getirdim.

    ***

    ama yok böyle olmaz! daha doğrusu olmasın.

    yurt seven kardeşler

    -halayımız bitmesin-

    gelin halay çekelim
    hep el ele verelim
    >> halayımız bitmesin
    eğlenelim dönelim <<
    ...

    YanıtlaSil
  26. bosver hacu seker gibi adamsın daha iyi niyetlileri kaderindedir emin ol.. inci hep seninle ccc emre reyiz ccc

    YanıtlaSil
  27. her şeyin hayırlısı genç..

    YanıtlaSil
  28. Emre merhaba, ben Elif

    YanıtlaSil
  29. Onun hayatında sadece bir İ varmış ne yazık.Oysaki sen bizim için hayatın geri kalan 28 harf'isin.Meşhur bir sözüm vardı söylemeyeceğim ama olmadı böyle.

    YanıtlaSil
  30. BURCU' NUN KENDİSİ8 Ağustos 2010 07:56

    Emre bunu bize yapamazsın...

    YanıtlaSil
  31. kedi haklı beyler.

    YanıtlaSil
  32. biraz geç kaldım(3gün) ama bu burcuyu kınamama engel değil. Hey seni kınıyorum woman. woman nereden çıktı bilmiyorum.

    YanıtlaSil
  33. burcu biraz hayal kırıklığına uğratmıştır evet ama şimdi gidip,

    -burcucum neden böyle yaptın, yani en azınd...
    diye söylenecekken;

    -ama napim şey? ümit mi veriyim çocuğa, tamam acayip bi adam! çok güzel, yaptıklarından çok hoşlandım, içim bi hoş oldu evet ama yani bi yerlerde bi şey içmeye kalksam... benimki burnumdan getirir. hem öyle hayran muamelesi de yapamam çünkü adamın niyeti belli sonuçta. inan çok düşündüm ya... bak bu sivilce ondan çıktı hoff" dese ona da hak verecek olurum.

    allah yollarınızı açık etsin.

    o değil de yahu hani sunuculara bitakım hediyeler sunan izleyici modeli vardır. nasıl bi sevgidir, nasıl bi paylaşımdır, ne acayip bi içtenliktir, akıl sır erdiremezdim. "ne alaka! hem o sunucu o tipsiz hediyeyi evine sokar mı hiç?!" diye söylenir dururdum. dururdum da...

    emre! sana atkı, bere, eldiven, patik takımı + yöresel bakır kap göndercem süs yani. ayrıca bi çeşit gözleme de olcak pakette. biz buralarda yakdırmaç dirik. özel haşhaş çemçiriğimizden yaparık. bi de bi özelliği var: yeme, 100 gün dursun hala bişkin olur.

    bu blogu o kadar sevdim yani.

    YanıtlaSil
  34. 35+1 yasında bir kadın olarak uzulerek okudum Burcu'nun yorumunu.. ahh biz turk kadınları. bizi begenen erkekleri neden onurlandıramayız, neden bir kahveyi esirgeriz anlamam... turk kadınları nedense erkekler uzerlerine yapısacak zannederek, ya da kendilerinin secmedigi adamlarla bulusmaktan sıkılacaklarını tahmin ettiklerinden, ya da kıskanc sevgililerinden korktuklarından, 30lu yaslara kadar kibarca adam reddederler. sonra aklı basında olanları 30-35te erkek mantıgına burunup flort isini dalgaya almayı ogrenir, ama is isten gecer. Burcu'nun kibarca reddini eleştirmiyorum. gonul isi bu. Hiç klişe baslamayan bir hikayenin bu sekil klişeyle bittigine uzuluyorum. su blog az daha devam etseydi, ciddi ask olmayacaktı tabii, bir kahve icilseydi videoya cekilseydi. burcu da İngilizlerin sahip oldugu hayatı dalgaya alma espri anlayısıyla bir blog acsaydı, fanlarına sorsaydı "emre daha ne yapsın da bana yaransın" diye... ama "ahhh" işte biz turk kadınları ecnebi kadınlar gibi bilmiyoruz flort etmeyi... taaa ki 30lu-40lı yaslara gelene kadar. sonra da bak bakalım sana blog acan olur mu?
    emrecim seni takdir ediyorum, calıstıgın sektorde cok basarılı olacagının kucuk bir gostergesi bu... ilerde hayatının askını bulmanı dilerim. bu devirde taksiye bindirip, plaka alan erkek bulmak zor. öperim...

    YanıtlaSil
  35. kendi kaybetmiş :\.

    YanıtlaSil
  36. Eheheh çok tatlısınız 10 Ağustos 2010 16:59.

    Kızın sevgilisi varken benimle buluşmasını tercih etmem açıkçası. Ters bişi. Benim sevgilim de kendisine böyle bir blog açan herifle gidip buluşsun istemezdim misal. Ha belki kızın celebrity olduğunu düşünürsek durum dediğin gibi olabilir.

    Yani cevabının gerçekten çok tırt olması dışında benimle buluşmamasını normal karşılıyorum. Bu konuda beni de eleştirebilirsin belki.

    Ben de öptüm.

    YanıtlaSil
  37. burcuda istiyor bence ama türk hatunları naz yapmayı sever herkes bilir bence seni o bulucak hatta blog açıcak yakındır demedi deme :)

    YanıtlaSil
  38. Yazık olmuş, geçmiş olsun
    Bu blog kenarda köşede kalsın da, yıllar sonra orta yaş bunalımı kıyısına geldiğinde 'hey gidi günler, neler yapmışım zamanında, helal lan bana' diyebilesin :)
    Senin olaya bakış açın 'hayran'larından daha olgun valla, takdir ettim.
    Ayrıca da farkında mısın bilmiyorum ama artık sen de internet aleminin 'celebrity'sisin yani, ün desen ün hayran desen hayran :)
    Daha mutlu olabileceğin güzel aşklara

    YanıtlaSil
  39. Eheh ya öyle bir şey var gerçekten; herkes şimdi kapımda kuyruk vardır falan gibi bir kanıya sahip ama aslında hiçbir şey yok sdlfksdjlk. Teşekkür ederim temennilerin için.

    YanıtlaSil
  40. böyle bir şeyi denemene bile hayran oldum. boşver, en azından içinde kalmadı :) çok daha güzel aşlar dilerim...

    YanıtlaSil
  41. bu kadar mıydı emre o büyük aşkın nck nck nck

    YanıtlaSil
  42. fark ettin mi bilmem ama burcu'dan gelen iki mesajın ikisi de q klavyeyle yazılmasına karşın ikinci mesaj f klavyeyle yazmaya alışmış bir elden çıkmış.

    YanıtlaSil
  43. senin gibi adamlar burcu gibi kızlarla yapamaz emrecim. üzülme o yüzden kaybettiğin bir şey yok. farklı dünyaların insanlarısınız. biriniz radiohadbanger diğeriniz "kendine ıyı bak" insanı, yani işin geleceği olmazdı zaten. ama bu blogu görünceye kadar da ne yalan söyleyeyim ben seni daha karizmatik ağırbaşlı bir adam sanıyordum..

    YanıtlaSil
  44. bu kız da kimmiş deyip araştırdık sayende.şöhretine şöhret katıldı yani.sen ona fazlaydın zaten:))gibi teselli cümlelerine de gerek yok aslında:)yaşam kabullenmektir.ve akışına bırakarak yaşamak gerek.bir şey olmuyorsa olmuyordur.neyin sonu ki bu?belki de yeni başlangıçlara dair, olması gerek bir son.

    YanıtlaSil
  45. burcunun olmasada sen bizim gönlümüzü kazandın emree..(:

    YanıtlaSil
  46. ben yazını uzun zaman önce gazetede okuyup vay bee demiştim...bugün nereden estiyse bir bakayım ya ne gelişme var diye geldim ki buraya amanııın o cevap da ne öyle...ben durma devam et gibi bir şey demeyeceğim.böyle cevap veren birinden hayır da gelmezdi bence.bunu öylesine söylemiyorum 'gerçekten' daha iyilerine layık olduğunu düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  47. Yazık sana be Emre, napıcan olm adaletsiz dünya işte kafana takma.Hem zaten gönlüne göre bulmuşun kim takar Burcuyu ahahaha :D
    Ayrıca cesaretinden ötürü seni kutlamak gerek.
    Unutmamak gerek bu gibi durumlarda keybedenler her zaman birinci tekil şahıslar değildir...;)
    Mai

    YanıtlaSil
  48. Kenan doğulu22 Ekim 2010 15:39

    no woman no cry

    YanıtlaSil
  49. ßurcu kimdir nedir tanımıyordum. ßu blog sayfası sayesinde yaklaşık olarak 15 dk önce tanıdım. Son bu konuyu gördükden sonrada burcuyu tanımamakla hiç bir kaybetmediğimi gördüm.

    "ılk once cok tesekkur edıyorum ama hayatımda bırı var :)
    kendıne ıyı bak :)"

    Beynimi 15 dk geriye '' sistem geri yükleme '' ye ayarladım. ßöle gereksiz birini tanımamalıyım diye. Tebrikler emre. Delete burcu ;)

    YanıtlaSil
  50. Valla ben de Burcu Binici'yi tanımıyordum Emre, sayende google'da aratıp öğrenmiş oldum. Bence de sayende daha büyük bir şöhret oldu.

    Ve dediğin gibi artık senin de hayatında biri var ise bu blog mazide kalan bir anı olarak yerini alacaktır :)

    YanıtlaSil
  51. klişe ve gerçekçi olmayan bir cevapla kestirilip atılmış olması üzücü.

    Günümüz teknolojisinde sosyal ağları ciddiye almamak dünyaya gözünüzü kapatmak olur. verilen cevaptan öyle bir tavır sezdim.

    YanıtlaSil
  52. efsane olarak kalsaydı ya (:

    YanıtlaSil
  53. Sen elmayı seviyorsan, elma da seni sevmek zorunda mı? bundan daha iyi anlatılamaz herhalde.

    Burcu kimdir, ben bilmiyorum, ama bu fikir süpermiş. Senaryo yapsan, acaip başarılı bir romantik komedi olur.

    Bence yap. Bir eksiği kalmamış.

    (Bütün yorumları filan okuyamadım, aynı öneriyi başka biri yaptıysa, şimdiden özür)

    YanıtlaSil