2 Ağustos 2010 Pazartesi

Ekşi Sözlük'teki Entry'm

http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=19874664

"sabah yine "dürüye'nin güğümleri" isimli post-apokaliptik yapımda izledim kendisini ve sevgilisi yoksa çıkma teklif etmek istiyorum artık. sözlükte kesin tanıdık vardır bi el atın bir işe yarayın ey sözlükçü. bir sürü ünlü de cirit atıyor burada.

merhaba burcu,

sana biraz kendimden bahsetmek istiyorum.

normal bi işi olan sıradan 83'lü biriyim boyum 1.84. göbeğimi inkar edemem her gün yüz yüze bakıyoruz ama spora başlamak üzereyim. belki agucuk bugucuk yapabileceğin üstünde uyuyabileceğin hafif göbek seviyorsundur diye biraz daha beklemeyi uygun gördüm.

çokça elitist tavırlar içindeyim ama çevremin senelerce içime işlediği söküp atamadığım bir avamlık da var bünyemde. dengeliyorlar birbirlerini. buna rağmen lümpen diilim zevk ve fikir sahibiyim, elimden de biçok şey gelir. ikizler burcunun olumlu özelliklerini taşıyorum. ben de 3 haziran doğumluyum senden 3 gün önce. birlikte kutlayabiliriz.

espriliyimdir kadınları güldürürüm. iki kelimeyi bir araya getirebilirim, dilim tatlıdır. cümlenin yarısına varmadan ne demek istediğini anlarım seni yormam.

yazın maalesef çok terliyorum (kokusuz) ama kışın gayet normal oluyorum. klima ya da vantilatör varsa terlemiyorum zaten. ayağım da kokmuyor. bazen ofiste sabahlıyorum düşün 36 saate yakın ayakkabı kalıyor ayağımda sonra çıkarıyorum koku yok. anca çorabı koklarsam biraz geliyor o da havasızlıktan normal bence. 120 liralık ayakkabı değil de 250 liralık ayakkabı 5 liralık çorap değil de 15 liralık çorap giysem o da olmaz. o standartta yaşamam için 1 sene daha geçmesi gerekiyor. yastığım çok yamuk değilse horlamıyorum da.

sevgimi gösteririm, şımartmayı severim. en temelde kadından da sevgisini göstermesini ve güven duygusu vermesini beklerim gerisi teferruatlaşır.

çirkinim, dişlek olmadan kocaman dişlere sahip olmayı başarabilmiş biriyim ama kızlar gülüşümü sever genelde. suratsız sevimsiz snob gözükürüm, türk'ten çok ermeni havası var kemiklerimde ama şeker gibi adamımdır. belki bi 5 dakika tırmalar o iticiliğim. bugüne kadar yüzlerce kez duymuşumdur "yaa ben sana acayip kıl oluyordum" lafını. google'da nick'imi aratırsan kesin fotoğrafım çıkar.

evcimen bir insanım ama "şuraya gidelim" dersen gelirim. aktivitem daha çok kafatasımın içinde gerçekleştiği için hareketsiz bir görünüşüm var, gözlerim kocaman değil ama üşengeç de değilim aslında.

yüzeysel bir insan diilim abuk sabuk şeyler düşünürüm ama hayatı zehir etmem daraltıcı bi yapım yok.

"slfkjsdlkfjsdlk" diye gülerim ama :ppppp :ddddd xdxd gibi şeyler yapmam yapandan da hazzetmem. az biraz nevi şahsına münhasır bir insanım tanıdığın kimseye benzemiyorum.

normalde çok küfür ediyorum ama seni rahatsız ederse sadece sen yanımda yokken etmeyi başarabilirim.

radiohead fanatiğiyim ama kulağa hoş gelen her şeyi dinleyen insanlara bir önyargım yok. serdar ortaç konserine gitmek istersen ben de gelirim sen eğlenince ben de eğlenirim.

sen süper dans ediyormuşsun anadolu ateşi falan ama ben çok kötüyüm. kalas gibiyim hiç esnekliğim yok. bu senin için sorun olabilir ama iki votka shot çaktıktan sonra dans konusunda çığır açabiliyorum. hem öğrenmeye süper açık biriyim belki bi iki figür öğretirsen kaparım. öğrenemezsem de çabama gülersin en azından :))

alkole bayılırım ama alkolik değilim kontrollü içerim. keyif için içerim ve kendimde kalırım. sigara kullanmıyorum. yine de sen kullanıyorsan sigara dumanından ve kokusundan uzak durmayı sana tercih etmem, katlanabilirim.

beyoğlu'na çıktığımızda paparazziler üşüşürse tek tek kameralarını kırıp dövebilirim ama senin için sakıncası yoksa hiçbir şey yapmadan elini tutar ve gülümseyerek "eet birlikteyiz çok mutluyuz" da diyebilirim bu konuda yönlendirmene açığım. "burcu hanım'ın öpüşme sahneleri sizi rahatsız ediyor mu?" diye sorarlarsa hiç gerilmeden "o iyi bir oyuncu, rolü neyi gerektiriyorsa onu yapacak sorumluluğa sahip. bundan rahatsız olmam söz konusu değil. anca gurur duyarım ama o da haddim olmaz." derim.

sokakta beyfendiyim yanına yakışırım. genel olarak beyfendiyim aslında. çirkinim ama karizmatiğim. gerçi insan evladına benziyorum yine öyle bunalımlı cılız metalci gibi gudubet bir şey değilim. "yakışıklı değilim" diyeyim. mutfakta sıfırım mutfaktan sana anca su getirebilirim maalesef. ya da portakal soyarım. ama süper yemek seçen bir insan olduğum için mutfakta senden de bir şey beklemem. hatta sen yemek yapmayı seviyorsan yardım edebilirim, arada öper şarj ederim. yatakta da fena değilim bence. yarı yolda bırakmam.

arabam yok. kadıköy'de oturuyorum işyerim beşiktaş'ta o yüzden taksiyle gidip gelemiyorum ve metrobüs kullanıyorum ama metrobüsten gerçekten iğreniyorum. şu an ailemle yaşıyorum ama çok yakın zamanda uygun bir ev bulup çıkacağım. şu an bazı şartların olgunlaşmasını bekliyorum.

futboldan zerre hazzetmem.

güven telkin eden bi tipim, güvenebildiğim insanı da ekstra çok severim. popom başım ayrı oynamaz. reklamcılık sektöründeyim ama karaktersiz değilim. zaten senelerce kapitalist emperyalist düzenden kaçtım ancak saçlarımdaki beyazlaşmanın paniğiyle tırmalamaya başladım.

deistim ama telefonda başından geçmiş ucuz atlattığın bir olayı anlatırsan "allah korumuş :s" derim.

kıskanç olduğumu inkar edemem ama rol icabı öpüşmeni görmezden gelebilirim. mesela geçen akademi türkiye özgür'ü öptüğünü gördüm ama dert etmedim. rol icabı olduğunu bildiğim için olgunlukla karşıladım. erken bir olgunluk tribine girdim zaten. gerçekten çok kavga etmem gereken zamanlarda karşımdaki kim olursa olsun "tartışmak istemiyorum" deyip uzaklaşıyorum. mutluyum.

umarım kendimi sana anlatabilmişimdir ve sevgilin yoktur. bence iyi anlaşabiliriz. radioheadbanger [at] gmail.com adresinden bana ulaşırsan çok lüks olmayan bir mekanda sana kahve tipi bir şeyler ya da alkollü bir şeyler ısmarlayabilirim. aslında çok lüks bir mekanda da ısmarlayabilirim ama en fazla 2-3 kere olur bu. sonra rutine oturunca maddi açıdan yorucu olacağı için mekan kalitesi gittikçe düşer ve ben "ulan çıkana kadarmış" tipi bir algıya sahip olmanı istemem. tabii "kadına hesap ödetmem" gibi bir kıroluğum yok. akışına bırakırım kah sen kah ben. neticede çalıştığın sektör itibariyle senin kazancın benimkinden çok daha üstündür. o samimiyeti yakaladıktan sonra dert diil. sevgilin varsa yine mail atıp ulaşman yeterli, entry'mi silerim. sevgilisi olan kızlara yazmam. adam uyuz olmasın.

cengiz semercioğlu ve yüksel aytuğ gibi tv dünyasıyla ilgili isimlere ulaşmaya çalışacağım. keşke popüler kültürün celebrity'si olsaydım ama underground takıldık işte niş kaldık :( haliyle şimdi sana hemen ulaşmamı sağlayacak süper bağlantılarım yok ama bence başaracağım.

sevgilerimle,
emre."

36 yorum:

  1. haylaza bak sen... yanık bizimki hehhe. yalnız, oğlum dur hele her işin bi yakışığı var. önce bi anlayıp dinleyelim, nedir ne değildir. araştıralım. sonra alırız çiçeğimizi çikolatamızı...

    :) ff ya çok güzel! bence kesin ulaşıcaksın! hatta ben bunu yazancaya kadar... kimden o mesaj? ne yazmış??? çatlatmasana

    YanıtlaSil
  2. iyi güzel harika da niye "süper bağlantılarım yok" "keşke popüler kültürün celebrity'si olsaydım" falan diyosun?! aslan gibi adamsın olm koskoca ekşisözlük yazarısın. ekmeğin elinde. dik dur biraz :P

    bu arada hakkımda'ya; "tanısan çok seversin" diye de ekle. ;)

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar Emre Bey;
    Bana ulaşmaya çalıştığınızı bir arkadaşımın yazınızı internette şans eseri görmüş olması ve bana haber vermesi sayesinde farkettim. İçten yazınız için çok teşekkür ederim. Siz beni ekranda görerek tanımışsınız, ben de yazınızı okuyarak sizi tanıma fırsatı buldum. Böylece tanışmış olduk ve sanırım bir isteğiniz yerine gelmiş oldu. Ancak kendi tabirinizle belirttiğiniz çıkma teklifini kabul etmem takdir edersiniz ki mümkün değil. Yazınızı silmenize gerek yok zira yazınızdan dolayı rahatsız olmuş değilim. Yolunuzun açık olması dileklerimle...
    Teşekkürler...
    Burcu Binici

    YanıtlaSil
  4. bu iş olmaz koçum siz farklı bambaşka sınıflara mensupsunuz. kız muhafazakar bir kere. ne yapsın elin deist alkoliğini.
    nbdi - Beyazıt Kütüphanesi
    2 Ağustos 2010

    YanıtlaSil
  5. Blog, sözlük aşkını bitirir. Bunun yol ayrımına geldiğin gün burayı seç.

    Sevgi, Saygı, Pıtırcık...

    YanıtlaSil
  6. umarım başarırsın emre. zaten çiçek gibi adamsın. çok kısa zamanda çok mühim sonuçlar edineceğinden eminim. ekşi sözlük arkanda. ;)

    YanıtlaSil
  7. son zamanlarda gördüğüm en güzel şeylerden lan. sevinçle doldum, destekliyorum, helal olsun.

    ateistim ama senin için "inşallah kavuşur sevdiğine" diye geçiriyorum içimden :)

    YanıtlaSil
  8. baba ben sana yaparım bu kızı olmuş bil..

    YanıtlaSil
  9. Biz okuduk ve çok sevdik, darısı Burcu'nun başına :)

    YanıtlaSil
  10. En azından kahve içmemeniz için hiç bir sebep yok. Hadi başarılı olsun :) Sonuçları yaz ama :P Bir de şu müziği kaldır, olmamış be sanki.

    YanıtlaSil
  11. dostum baştan sona okudum ve şu kanıya vardım: senden koca olmaz, oyalarsın sen bu kızı, üzersin..
    tamam samimisin, seviyosun, aşıksın güzel şeyler bunlar ama 3 günde kavga edersin bunla sen..
    neyse bunlar satır arası izlenimleri..
    yanılan taraf ben olayım da siz mutlu olun..
    ali

    YanıtlaSil
  12. lütfen profil fotonu değiştir Emre, sen öyle çirkin değilsin.

    YanıtlaSil
  13. emre kes o garip sakalını söz daha da tatlı olacaksın. abla tavsiyesi, hadi canım

    YanıtlaSil
  14. bu tiple bu iş olursa geri kalan türk gençliğinede umutlarını kaybetmemeleri, hayatta her zaman mucizelerinde olabileceğine dair müthiş bir ders vericeksin . tebrik eder alnından öperim ...

    YanıtlaSil
  15. emrecim radioheadbanger'im şimdi senin o fotoğraf biraz fazla marjinal olmuş bence, sakalsız şöyle daha parlak bir vesikalık lazım sanki. blog güzel ,şarkı da konsepte uygun ve güzel,kız da güzel hadi başarılar ..

    YanıtlaSil
  16. güzel bir girişim başarılı olacağına inanıyorum. işler okadar gitmesede en azından oturup bir kahve içebilecek bir fırsat yakalayacağına inanıyorum. hadi hayırlısı.

    YanıtlaSil
  17. tüm ekşisözlük,hatta incisözlük bile arkanda reyiz.ben cobie smulders'a ulaşamadım ama sen inşallah sevdiğine ulaşırsın.slfkjsdlkfjsdlk

    YanıtlaSil
  18. siz kardeşsiniz.

    bir dost..

    YanıtlaSil
  19. Madem iki paragrafta bir lafını edecek kadar çirkinsin, daha nasıl bir yüzsüzlükle çıkıp böyle bir site yapıyorsun? Bir uyanık sensin çünkü amk di mi? Sempatik olayım derken leş gibi sıçmışsın. İnsan kendisini nasıl eder, işte aynen böyle eder. Gitmiş bir de desteğinizi bekliyorum diyor allahın malı.

    YanıtlaSil
  20. yani kısaca on numara bi insan:)

    destek!!

    YanıtlaSil
  21. abi hoşlanıyosan git konuş bence:)

    YanıtlaSil
  22. Bu kız sana bakmaz koçum..

    YanıtlaSil
  23. adam haklı beyler !!

    YanıtlaSil
  24. düşünce güzel. takdir ettim.

    http://www.youtube.com/watch?v=Oq5ItFCyg9E
    arka plan müziği bu olsa daha iyi olur bence. sen bilirsin tabi de...

    YanıtlaSil
  25. Mehmet Emin Konuk2 Ağustos 2010 21:49

    Bak sana bir tüyo veriyim, ben bu kızı ilk defa dükkanımdan alışveriş yapınca tanıdım. İki arkadaşıyla beraberdi. Baya bir konuştular, ben de tv de falan oynadığını ordan çakozlamıştım. Sana söyliyim baya mütevazi kendisi, kıpır kıpır. İnanki ona şimdi ulaşabilsem bir şekilde hemen tutarım kolundan bulurum seni. Süpersin Dostum. Medeni cesaretin ve saygılı duruşun beni etkilemedi değil. Medeniyet budur koçum. Benden arkadaşları parfüm aldı, Burcu Kızımız da bi marka sordu ama bende yoktu sorduğu, git o markayı bul ve ona ver ilk buluşmanda. Etkili olacaktır, bu da benden sana bir kıyak. Luxuriance Paris adlı parfümü sordu, bildiğim kadarıyla henüz Türkiyede yok. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Keşke herkes senin gibi saygılı ve seviyeli bir şekilde bu işleri yürütebilse. İnanki gençliğe de birçok insana da bu saygılı ve samimi duruşun örnek olacaktır. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  26. bir b planin vardir umarim, zora girmis ne bileyim burclar degismis ikizler degilmisim aslinda hassas bir yengecim falan desen ;)

    YanıtlaSil
  27. Bu kızın ne sevgilisi vardır be. Ünlüler ünlülerle çıkar hem ama yolun açık olsun.

    YanıtlaSil
  28. mantık hatası sezdim ama lan.

    "deistim ama telefonda başından geçmiş ucuz atlattığın bir olayı anlatırsan "allah korumuş :s" derim."

    ateist değilsin ki reyis.

    YanıtlaSil
  29. kardeş her şey iyi de
    kadıköy'de oturup beşiktaş'ta çalışıyosan niye metrobüs'te heder oluyosun?

    vapurla gitsen ya ferah ferah. hem martılara simit atma gibi romantik opsiyonları da var. bak belki burcu sever öyle bi şeyi iyi bi kıza benziyo.

    hayır rahat edersin diye söylüyorum.

    geç saate kalırsan motorla da dönebilirsin, ordan bi dolmuş yaparsın, gece trafik de olmaz.

    bence metrobüsle giden adama kız vermezler. ben kız olsam vermem mesela.

    o bakımdan söyledim.

    ben televizyon kullanmıyorum da tanımam kendisini. burcu biraz balık etli bi kız sanırım. sen öyle mi beğeniyosun? yüzü böyle bi geniş geldi gözüme.

    ondan dedim.

    YanıtlaSil
  30. emremerhababenselin ♥

    YanıtlaSil
  31. "metrobüs kullanıyorum ama metrobüsten gerçekten iğreniyorum. şu an ailemle yaşıyorum"
    vapur yerine metrobus off, aileyle yasama offf offff.. no way, dude.

    YanıtlaSil
  32. ben emre'yi gördüm,çirkin falan diil gayet yakışıklı bi çocuk. hem de bi türk erkeği için uzun boylu, geniş omuzlu falan... bunlar önemli şeyler.
    burcu kaçırmasın derim, istemezse ben sakhjksdhajks

    YanıtlaSil
  33. O kadar dolu dolu bahsetmişsin ki kendinden ben bile hayran kaldım. Ama üzüldüm de; bu kadar dolu bir insan bir kıza sırf dış güzelliği yüzünden, kız daha global ısınma,son hava bükücü, kürt açılımı, sushi, yoksulluk,terör...vb... hakkında ne düşünüyor bilmeden aşık olmamalıydı!

    YanıtlaSil
  34. karışmak gibi olmasın; "beğendiğiniz bedenlere hayalinizdeki ruhl..."

    YanıtlaSil