2 Ağustos 2010 Pazartesi

Sözde Burcu Binici yorumu

İlk post'uma şu yorum gelmiş:

"Merhabalar Emre Bey;
Bana ulaşmaya çalıştığınızı bir arkadaşımın yazınızı internette şans eseri görmüş olması ve bana haber vermesi sayesinde farkettim. İçten yazınız için çok teşekkür ederim. Siz beni ekranda görerek tanımışsınız, ben de yazınızı okuyarak sizi tanıma fırsatı buldum. Böylece tanışmış olduk ve sanırım bir isteğiniz yerine gelmiş oldu. Ancak kendi tabirinizle belirttiğiniz çıkma teklifini kabul etmem takdir edersiniz ki mümkün değil. Yazınızı silmenize gerek yok zira yazınızdan dolayı rahatsız olmuş değilim. Yolunuzun açık olması dileklerimle...
Teşekkürler...
Burcu Binici"

Yoğun kanı, gerçek bir yorum olduğuna dair. Ama ben inanmıyorum. Login bile olunmamış. Bir sürü insan da birçok kanaldan kendisine ulaşmaya çalışıp mesaj attığını söyledi. Bu yorumdaki iddiada internette şans eseri görmüş bi arkadaş falan. Hafif bi "at hırsızı" muamelesi de sezdim. Hak etmediğim kanaatindeyim.

Facebook'um http://www.facebook.com/im.a.dog.chasing.cars Aynı arkadaşı buradan da bir "Evet blog'taki yorum benimdir." mesajı attırabilirse inanırım. Neticede kimseyi yemiyorum kötü bi niyetim yok. Şeker gibi adamım.

5 yorum:

  1. du burcuya haber vereyim gelsin

    YanıtlaSil
  2. Basbayağı suratına tükürülmüş, hala yarabbi şükür diyorsun. İnsan kendini bilecek azizim. Utanmadan sempatiğim ayakları yapıyorsun bir de. Senin şu tiple şu rezil üslupla sokağa bile çıkmaman lazım.

    YanıtlaSil
  3. bak bi de bu var tabii; sahici burcu nasıl anlaşılacak? hay allah! görmeden anlaşılmaz o, görmeden anlaşılmaz...

    olup biteni anlat emi meraktan ölcez. aşk-ı memnudan sonra düştüğüm dizi boşluğunu doldurdun çok yaşa!
    ...
    yok be ne dalga geçmesi, senin de alınganlığın tuttu. hoşuma gittiği için öyle dedim. ayrıca "hep destek tam destek".

    YanıtlaSil
  4. şu adsız denen zibidi sana kafayı takmış durumda. laf soktuklarından biri mi yoksa çok merak ediyorum. bi de çirkinim çirkinim demişsin yapma allasen çirkin erkek mi görmedik? zeki bi adamsın vesselam burcu olmazsa başkası olur sıkma canını.

    YanıtlaSil
  5. ekşi sözlük'te "burcu binici" başlığı altına girilen entry'den beri bu olayı takip eden biri olarak ve yukarıdaki haksız yorumları da okuyarak söyleyebilirim ki;bu adamın yaptığını herkes yapamaz;allah aşkına o enrty'nin 1/10 kadar bir cesaretle birisine aşk'ını ilan etsene eyy adsız "yorumcu",anlatsana kendini açık yüreklilikle "ben şuyum,şu değilim" diye;eminim (senin için söylemiyorum) ama bu tarz söylemlerde bulunan kişiler,aynı ortamı paylaştığı kişilere dahi"açılamıyor" bu böyle!
    emre kendisine "çirkin" demiş ama cidden yanılıyor..çok cesur ve gerçekten yakışıklı,ayrıca twitter'dan takip ettiğim kadarıyla da zeki ve keyifli bir adam..
    emre yolun açık olsun;sen bakma olumsuz eleştirilere:)

    YanıtlaSil